Dag Två

 
Molnig och regnig dag väntades. Och vad passar inte bättre då än att gå på museum. I väntan på att klockan skulle gå och museet öppna gick vi runt på Trädgårdsföreningen vilket är en stor park som låg precis bredvid hotellet. Drog med kameran och fick Felix att knäppa lite bilder på mig bland träden i parkens växthus. Har så få bilder på mig själv så passade på at be om lite foton när ljuset ändå var så mjukt och fint. 
 
 
 
Efter lite fotosession, en fika och en såndär typisk turistbild på Carl Milles Poseidon gick vi in på Göteborgs konstmuseum där gammal och ny konst samsades på flera våningar. Mycket vackert och man förundras över vilka talanger inom konstvärlden som finns och har funnits. Efter museet gick vi till en närliggande Indisk restaurang och åt middag innan vi begav oss tillbaka till hotellet. Restaurangen hette Masala och hade mycket god indisk mat (tips inför eventuella framtida resor!). 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen avslutades sedan i form av en spelning med Slowgold. En spelning som vi av en slump såg på en affisch och tänkte att såklart vi ska dit och se henne + band, har ju ändå inga andra planer. Det här var faktiskt första och enda gången vi åkte spårvagn under denna resa också.Det är ju något man måste göra då man är i Gbg så då fick vi checka av det också. Spelningen var utomhus men som tur var satt vi i publiken under ett tält för Ojjojoj va det regnade. Som tur var slutade det lagomt till att dom var klara. 
 
 
Kram ♥
 

Kommentera här: