Don't let nothing hold you down

 
 
Go kväll. I och men att jag har en riktig torka med vad jag ska skriva om tänkte jag bara dela med mig av lite musik istället. Så här är då några låtar som jag kan sätta på när jag inte känner mig på topp och vill må lite bättre. 
 
 
 
 
 
 
Kram ♥
 

Högt över haven

 
 
 
 
En mulen torsdag förra veckan satte jag väckarklockan tidigt på morgonen. Skulle nämligen åka ner till höga kusten tillsammans med Hanna, Aron och Iman för lite klättring uppför Skuleberget var det tänkt. Så 6:30 bar det väg ner till Umeå för att sedan åka till Skule.
 
På bussvägen ner så såg vi dock att alla klättringsleder var stängda på grund av att det hade regnat dagen före. Är det inte typiskt. Så när vi väl var framme så blev det att vandra upp istället - men det var kul det också! En annan kul grej var att vi hade förbeställt resan hem så när vi väl hade tagit oss upp så var det nästan sju timmar innan bussen hem gick.. Vi hade bestämt innan att vi skulle ta linbanan ner igen så då var vi på riktigt uppe på skuleberget i fem timmar. Haha. Så kan det gå. Men öhh.. passade på att fånga lite pokemons och fick faktiskt flera nya som jag inte hade sen tidigare. Det fanns till och med ett pokestop och ett gym där uppe, haha. 
 
Så vad kan man göra uppe på ett berg i fem timmar? Jo man kan gå runt och ta in naturen och utsikten, man kan göra photoshoots om man har med sig en kamera (annars kan ju mobilen fungera minst lika bra) eller så gör man så att man leker pokemonjägare. 
 
Vi tog iallafalll linbanan ner lagomt till när solen började lysa. Och måste verkligen säga att det var en så fin utsikt där man satt. Är höjdrädd dock så lite läskigt var det allt, men ojj såå fint! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram ♥
 

workworkwork

 
Sommaren börjar lida mot sitt slut och det gör nu också mina sommarjobb. Hade nämligen mitt sista schemalagda pass på hemtjänsten igår kväll (sadface :'( ) och städade även sista gången hos polisen i onsdags. Städar även på två andra ställen men det tar slut först nästa vecka. Sedan så är jag ledig och oj å skönt det känns. Hoppas bara då att solen tittar fram någon gång så att man kan bli någon nyans brunare. 
 
För övrigt så har det väl inte hänt någonting speciellt.. jo, jag har skaffat Sims på min "nya dator" under mina sjuklingsdagar här för någon dag sedan. Det var som länge sedan man spelade det och pengafusken användes flitigt kan jag lova.. haha. 
Nä, nu ska jag nog hoppa in i duschen för att sedan packa väskan för ikväll ska jag sova i Ume. 
 
 
 
 
 kram ♥