En sjukstuga hittar man här.

       
                        
 
 
Är det en sjukstuga man bor i eller vad?! Hmm, mamma opererade handen för drygt en vecka sen och bör därför inte anstränga sig så mycket. Och sen några dagar efter det så halkade fadern på en isfläck och hade så ont att han inte kunde gå på hela kvällen. Efter att ha varit haltande ett tag så kollade han upp det och igår så var han på röntgen för att göra ett ultraljud. Där så sa läkaren att även han skulle ta det lugnt. Stackarna. Nu väntar vi väl bara på att jag ska göra ill mig också. 
 
 

Mellolördag


Igår var det melodifestivalfinal! Woopwoop!! Untzuntz! Conchita Wurst var på plats! Ylvis var på plats! Och såklart så satt man själv bänkad framför tv:n. 

(Spoileralert) MumsMåns vann dessutom. Helt rätt enligt mig. Fick mest röster både från den internationella juryn och från folket. Nu hoppas vi bara att det går vägen i Wien. Go Måns!

Något som var mindre kul var att hjärtrösteappen fick nå himla epilepsianfall där när Jon Henrik skulle göra sin jojk. Så nu så fick man en dyrare mobilräkning... Tack för det SVT! 

Jag och mamma bestämde oss för att ta en groupie efter Samir och Viktors framträdande:

Just i detta nu så sitter jag på en buss med fem pers i för att jag ska åka in till stan och gå på gudstjänst. Varför gör jag det här frivilligt?? (Det är till skolan.. Inget annat)
Men när jag kommer hem så blir det premiärgrillningen i år. Mums! sommaren närmar sig! 

Ha det gött 
❤️