Stöd Cancerfonden

 
Igår kom ICA ut med en ny reklamfilm (älskar deras filmer i övrigt). Fast den här reklamen var inte som deras gamla vanliga. Den byggdes inte på humor, den tog istället upp ett viktigt ämne. Ett ämne som kanske inte alla kan relatera till, men en stor del av oss kan. Nämligen cancer. Och jag talar nog för många när jag säger att det är en av deras bästa reklamfilmer som har gjorts.
 
Jag är en av de lyckligt lottade som inte har någon i min närhet som har drabbats av cancer och jag önskar att det kommer fortsätter att vara så. Ingen ska behöva se på när någon när och kär brottas med sjukdomen. 
 
Varje år så diagnostiseras över 50 000 fall av cancer i Sverige. Varje dag så draddas ca 20 kvinnor av bröstcancer, så innan den här dagen är slut så har ca 20 fler kvinnor fått den dödliga sjukdomen. I Sverige så insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer och av de här barnen så kommer tre av fyra att överleva. Men en fjärdedel, 25%, kommer inte att göra det.
 
Forskningen går framåt, men Du kan göra skillnad så stöd Cancerfonden
 
 
 
 
 

redovisningarnas måndag

 
 
På måndagar så har jag tre lektioner, 2 lektioner på två och en halv timme och sen en på ca en och en halv timme. På den första långa lektionen så är det redovisningar som gäller och på den andra långa lektionen så ska vi göra prov och sen blir det ännu mer redovisningar. Så imorgon när jag kommer hem så kommer jag att vara lagomt död...
 
 
bild från i sommras på Pite havsbad
 
 

1, 2, 3 & 4

 
Denna dag har spenderats på så sätt att jag 1: vaknade typ 6:30 (hur gick det till?! utan väckarklocka och allt) 2: gjort lite skola som ska vara klart tills på måndag. Har kännt mig ganska duktig faktiskt. Fast det blir ändå att fortsätta med skolarbete imorn. 3: städat lite. Kaninen har nämligen bestämt sig för att ha en period då han ska lossa kopiösa mängder hår. Och nu 4: blir det att se lite film. Det blir nog chatching fire. Åh, taggar för övrigt också när första delen av mockingjay har premiär. 19 november peps, remember that! 
 
 
 
 
 
Ta hand om er ♥