19:58

Hejsan hoppsan. Allt väl? Själv så har jag förflyttat mig hem till mamma och pappa nu i helgen. Har inget på skolan förens på onsdag när nästa kurs börjar så stannar kanske här tills dess till och med. Vi får se. Har en hemtenta som ska vara inlämnad på tisdag så kommer nog sitta med den under större tiden ändå... Fick förövrigt igår tillbaka tentan som vi gjorde för några veckor sedan.. och vet ni vad? Jag klarade den! Fick VG till och med!! Riktigt skönt att lämna den bakom sig. Då är det bara den här hemtentan som ska ta och bli godkänt också. Så medans många är ute och partajar för att det är halloween så sitter jag hemma i mjukbrallor och är samtidigt omringad av energidryck för att hålla orken igång. #hellosociallife. Men det har gått så trögt med skrivningen tidigare i veckan och det går mycket bättre nu så sitter gärna hemma och skriver faktiskt. 
 
Har riktigt dåligt med bilder för tillfället så det får bli ett och annat inlägg som inte har någon bild. Förlåt för det, vet själv hur tråkigt jag tycker det är. 
 
Men kram iallafall ♥

21

 
Ett år äldre. Ett år klokare. Jaa, jag har faktiskt gått och blivit 21 nu i dagarna. Fråga mig inte hur det nu gick till. Känner mig ibland fortfarande som 15... Men på något vis så rullar dagarna och åren på fasten det inte märks så tydligt alltid. Tror nästan att det här är min första födelsedag i mitt nu 21-åriga (!?) liv där jag inte har behövt använda skämskudden p.g.a. att man blivit väckt av skönsång vid sängkanten. Men jag lyxade ändå till det med att dra förbi ica tidigt på morgonen och köpa lite gofika och lite ljus. Sådant som hör födelsedagar till. Tänkte annars bara låsa in mig där hemma hela dagen för jag hade en tenta som väntade dagen efter. Däremot så tog jag en pluggpaus där mitt under dagen för att syster med familj skulle bjuda mig på fika. Så himla mysigt och trevligt. Det gjorde min dag. Så tacktacktack ♥♥♥
   
Dagen efter så hade jag som sagt en tenta också. Var utbildningens första tenta och tyckte själv att den inte var så väldigt avancerad så förhoppningsvis så gick det vägen. Resultatet får vi först veta om någon vecka tror jag men vill bara veta Nu. Hoppas för allt i världen att man slipper göra en omtenta. Efter provet så träffade jag upp mamma och pappa för vi skulle ut och äta. De hade bokat bord någonstans men jag visste inte vars. Ville inte veta heller för jag är en sån som älskar överraskningar. Det var på Köksbaren och ojj så gott det var och mysigt framförallt. Dämpad belysning och ljus på borden och jag är såld ♥♥
 
Nu ska jag ta och läsa igenom en text tills imorgon och sen säger jag tack o godnatt. 
 
 
 
 
Kram ♥
 

Mysig Lördag

Hej och gomorgon. Tog en ganska mycket längre sovmorgon än tänkt imorse men är uppe nu iallafall. 

  Idag blir det verkligen en hemmadag. Har tagit på mig myskläder och kommer med säkerhet att ha på dem hela dagen. Sen så regnar det dessutom ute + att jag har tenta på måndag så har tänkt att plugga idag. Med det sagt så tycker jag att det är fullt acceptabelt att strosa runt hemma i myskläder. 
  För övrigt så har jag köpt en tidig födelsedagspresent till mig själv. En MacBook air. Nu i efterhand så kan jag undra varför jag inte köpte den tidigare för det underlättar mitt plugg så mycket. Innan så brukade jag läsa och skriva dokument från min läsplatta som börjar bli rätt gammal. Blev som helt plötsligt mycket mer motiverad till att tentaplugga. Yeaayyyy. 

Kram ❤️