2017-11-25

 
Idag har det varit en bra dag. Startade dagen med en liten sovmorgon. Och fortsatte sedan med en promenad tillsammans med Billie Eilish i lurarna innan det blev kolsvart. Gick lagomt ut då solnedgången ägde rum. Det är som balsam för kropp och själ att vara ute och gå innan solen går ner. Älskart. Nu när det är mörkt en så stor del av dagen så vill jag passa på att gå ut en sväng när det väl är ljust ute. Fast mindre kul var det att både telefonen och kameran bestämde sig för att lägga av när jag väl var på fotografihumör. Typiskt.. 
 
I månad kvar till jul är det nu också! Har redan köpt och beställt en stor del av alla klappar. Känner mig som duktig. Brukar annars handla allting i ren panik de sista dagarna. I år till jul så ska vi åka ner till Stockholm och fira för ovanlighetens skull. Annars så har vi varit här uppe så länge som jag kan minnas. Känns kul att vara någon annanstans det här året faktiskt. 
 
Är för övrigt nyss hemkommen från affären efter att ha köpt med mig lite choklad och chips hem. Så nu är tanken att krypa ner och se film resten av kvällen. Få se va det får bli för något. Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:e november

  Nu var denna helgen förbi. En helg som har tillmestadels bestått av jobb. Saknat jobbet en aning så det gjorde då mig absolut ingenting när man fick frågan att hoppa in. Nu var det dessutom första helgen på länge där jag känner att plugget inte kallar på mig samtidigt. Ska även försöka plugga nu i vecka till nästa tenta så tar man med gott samvete helg sedan, det får bli mitt mål i vecka. 
  Hoppas bara att orken håller i sig. Har under de senaste dagarna känt mig krasslig och en aning förskyld. Typiskt också. Passade då på att ta ett bad nu ikväll när man ändå har tillgång till badkar och känner mig faktiskt lite frächare efter det. Tacka-vetja-att-bo-hos-föräldrar-som-äger-ett-kar. 
  Nu ska jag strax fixa med det sista och packa med allt innan jag tar bussen in till stan igen. Hadeee. 
 
 
 
Kram ♥