Fredag

 
En lugn kväll efter en dag som började med nervositet. Var så nervös imorse när jag vaknade. Hade en tenta som väntade vilket var terminens första. Men nu är tentan gjord så då kan man lämna den bakom sig ett tag och bara hoppas på att man fick godkänt. Så nu när den är gjord tänkte jag satsa på en ganska lugn helg för det väntar en ganska fullproppad vecka nästa vecka. Ska bli skönt att samla på sig energi och att äntligen få sova ut nu i helgen för har sovit så dåligt i veckan. 

 
Ikväll tog jag fram min inre tant och började sticka framför tv:n. Kan slå vad om att jag kommer vara en korsordslösande, stickälskande kattägare som gammal haha, så det är väl bäst att börja i tid. Nä nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!
 
 
 
Kram ♥
 

Dags att rocka ett till år

 
Happy Birthday to me! Ja, jag har gått och blivit ett år äldre. Vet inte om det är så mycket att hurra över men det har skett iallafall. Blev firad av familjen idag och igår med mycket gofika. Det är nästan det bästa med att fylla år, allt fika. Har i samband med en liten praktik vi hade via skolan bott hos mor och far nu i en vecka vilket vilket har varit riktigt skönt och sen tog vi en sväng in till stan i söndags för att käka på Pinchos. Må det stället aldrig försvinna tack. Älskar konceptet med att det är smårättet i och med att jag lätt kan bli less ifall det bara är en stor tallrik med samma smaker, hahah. 
 
Men nu ska jag iallafall börja rocka ett till år och även rocka min nya frilla. Titta, jag har blivit korthårig igen! 
 
 
 
 
Kram ♥