DrömmarIgår kväll så bestämde jag mig för att ta och baka lite. Det blev att baka lite drömmar. Tycker såna är så fruktansvärt goda! Mums! 

❤️TisdagHallo denna tisdag! Idag har jag åkt en sväng in till stan med mor och far för att mamma skulle göra en liten operation. Operationen gick bara bra och vi hälsade på Therese och blev bjudna på fika innan vi åkte hemåt igen. 
Jag har också tagit på mig att jobba nu på lördag hela dagen från 7:30 till 21:00... längtar inte precis.. men man får  ju extra penninga iallafall, vilken inte känns helt fel. 
Nu är klockan åtta och då blir det att se på idol. Höres! 

❤️

OnsdagGoddagens! Här sitter jag på altanen och funderar över livet. Folk har återgått med rutiner som innebär jobb och skola och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Lite jobb blir det dock, vilket känns najs.   Blev inskolad på en till avdelning på sommarjobbet i måndags och tisdags och i helgen så blir det att rycka ut att jobba. 

Nu funderar jag om jag ska ta med mig kameran och gå längst älven för att få lite sensommar/höst-bilder. Det är så fint där. Men Det blir väl efter middagen i så fall.


Kram ❤️