Frostens morgon

 
 
 

 
 
 
 
 

 
Denna morgon bjöd på frost och dimma och jag gick ut på en promenad just när dimman höll på att lätta. Det var en fin morgon måste jag säga och vi har varit rätt så bortskämda med fina mornar denna höst dessutom. Men att det kom en till vacker morgon skadar väl inte precis. 
  Sen idag så klickade jag hem ett nytt objektiv. Kände att det var dags att uppdatera min utrustning lite eftersom att jag haft kameran i drygt två år.. Så den kommer väl på  posten nästa vecka. Åh va jag längtar! 
  Och lite senare nu på eftermiddagen så åkte jag och pappa med bilen och övningskörde en bit. Det blir verkligen roligare och roligare. Minns hur rädd och orolig jag var i början, vilket jag dock fortfarande är men långt ifrån så som förut. 
 

 
 
 
 
 
Kram 
 

Onsdagen den 28:e Oktober

 
Ännu en vecka har nästan gått halvägs redan och det är nu man känner hur fruktansvärt fort tiden går. Snart är det väl 3 meter snö utanför och jultomten knackar på dörren. Julklappstänket har inte kommit än dock men det kommer väl snart det också. 
 
Denna vecka började iallafall med jobb på måndag och tisdag. Och idag for jag in en sväng till Umeå på arbetsintervju. Satte mig sedan en stund i biblioteket och filosoferade och sedan hörde jag att pappa också var i stan så då tog vi oss en fika på kulturbageriet. Sen for vi hem. Typ. Och nu sitter jag här och lyssnar på Miriam Bryant. Det är väl min dag i korta drag. Ses. 
 
 
 
 
kram