Måndag

Nu börjar sommaren att dra mot sitt slut så det gäller att ta vara på alla soltimmar. Så imorgon så finner ni nog mig på altanen och visar hud. 

De senaste dagarna/veckan så har min familj haft surströmmingsfest och jag har smakat min första lilla unts Av surströmming (känner mig typ stolt!). Sen så har jag hälsat på Midgård när de började efter sommaren med nya förväntansfulla ettor och jag mötte samtidigt upp två saknade vänner. Jag åkte även in till stan med mamma i lördags och myste. 

Idag så vaknade jag relativt tidigt, gjorde min "första" övningskörning och gick en sväng till arbetsförmedlingen.

Kram ❤️

Första doppet för i år och kanske det enda


Med tanke på att solen och värmen har varit väldigt blygsamma den här sommaren så är det kanske inte så konstigt att man har avvaktat med sommardoppen. Ett tag så trodde jag att det inte skulle bli något dopp för i år, men nu idag så har det hänt. Den 18:e augusti. Japp. 


❤️

Ibland så händer det faktiskt saker i lilla Robban

 
 
 
 
 
 
Det är inte ofta man ser på fotboll kan ja lova. Men igår så hände det när tv-laget var på besök på stantors. Tv-
laget som bestod bl.a. av Patrik Sjöberg, Patrick Ekwall, Jesper Blomqvist och "snygg-Eric" Hagberg mötte r-fors all stars och bortalaget vann med 3-0. Jag ska vara ärlig och säga att jag hade större förhoppning om robertsforsarna...   menmen..