3 styck från youtube - female

 
Carrie Hope Fletcher
 
- Carrie är 22 år och har många bollar i luften. Hon är musikalartist och spelar i musikalen Les Miserables i London. Hon har även skrivit en bok som nyligen blev publicerad. Hennes kanal består b.la. av boktips, covers och allmänt prat med en tekopp i händerna. En härlig person som man bara blir glad av att lyssna på och hennes sametslena röst få en bara att vilja smälta på plats. Och ja, det är Toms syster. 
 
 
 
 
 
Clara Henry
 
- Denna glada göteborgaren har väl ingen missat. Utöver att ha lett melodifestivalens upp- och eftersnack och att ha haft en egen talkshow på kanal 5 play så har hon även vunnit pris för årets vloggare två år i rad, och det blott 21 år gammal. 
Ett återkommande tema på hennes kanal är mens och hon har dessutom gjort collabs med halva världens kändiselit (what about Ed Sheeran, Nick Jonas and Charli XCX?). Nä vad ska man mer säga, I love her. 
 
 
 
 Zoella (Zoe Sugg)
 
- Denna bruden har väl ingen heller gått miste om? Hon gör tutorials, vloggar, hauls och mycket mycket mer. Hon lider av ångest och får panikattacker ibland, vilket hon pratar om på sin kanal i hopp om att hjälpa andra med liknande problem. Tillsammans med sina bekanta och youtubevänner så gör hon ofta underhållande samarbeten.
 
 
kram 
 

Kommentera här: