En kväll utan något som helst innehåll

Tristessen är ett faktum när jag nu ikväll under flera timmar har scrollat både Facebook, instagram och youtube om och om igen bara för att tiden ska gå och för att orken till allt annat har gått på semester. Borde egentligen ta och städa men lämnar det tills imorgon och hoppas att orken har infunnit sig på nytt då.

Idag har det varit en ledig dag för min del efter att ha jobbat i helgen. Tog en sovmorgon till tiotiden och shortsen fick åka på p.g.a. snorvarmt ute. Och för att det var så varmt så blev det en biltripp till en badstrand i närheten. Men det verkade vara en lokal värme för väl framme så var man omringad av moln och solen verkade då inte vilja titta fram. Blev ganska snabbt att man for hem igen och solade på altan istället.

Efter lite efterlängtad sol så bestämde jag mig för att ta mig in till stan där jag är nu. Och efter en sväng in på röda korset på Mariedal och hm innan dom stängde så ligger jag här nu på min säng samtidigt som jag uppdaterar flödena på sociala medier med jämna mellanrum för att se om något nytt har hänt. Har det hänt något nytt då? Svar: Nä

Köpte mig däremot en röd tröja inne på hm. Borde välkomna färg i min garderob lite oftare plus att den röda tröjan till ett par ljusare jeans och guldarmbandet jag fick av syrran numera är min favoritoutfit.

Kram ❤️