Högt över haven

 
 
 
 
En mulen torsdag förra veckan satte jag väckarklockan tidigt på morgonen. Skulle nämligen åka ner till höga kusten tillsammans med Hanna, Aron och Iman för lite klättring uppför Skuleberget var det tänkt. Så 6:30 bar det väg ner till Umeå för att sedan åka till Skule.
 
På bussvägen ner så såg vi dock att alla klättringsleder var stängda på grund av att det hade regnat dagen före. Är det inte typiskt. Så när vi väl var framme så blev det att vandra upp istället - men det var kul det också! En annan kul grej var att vi hade förbeställt resan hem så när vi väl hade tagit oss upp så var det nästan sju timmar innan bussen hem gick.. Vi hade bestämt innan att vi skulle ta linbanan ner igen så då var vi på riktigt uppe på skuleberget i fem timmar. Haha. Så kan det gå. Men öhh.. passade på att fånga lite pokemons och fick faktiskt flera nya som jag inte hade sen tidigare. Det fanns till och med ett pokestop och ett gym där uppe, haha. 
 
Så vad kan man göra uppe på ett berg i fem timmar? Jo man kan gå runt och ta in naturen och utsikten, man kan göra photoshoots om man har med sig en kamera (annars kan ju mobilen fungera minst lika bra) eller så gör man så att man leker pokemonjägare. 
 
Vi tog iallafalll linbanan ner lagomt till när solen började lysa. Och måste verkligen säga att det var en så fin utsikt där man satt. Är höjdrädd dock så lite läskigt var det allt, men ojj såå fint! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram ♥
 

Kommentera här: