3 styck från youtube - male

 Jag, liksom många andra, spenderar en stor del av sitt liv ute på nätet. Och det är ofta på youtube som jag hamnar då. Så här kommer det en presentation utav tre stycken av de youtube-kanaler som jag brukar kika på. 
 
 Tom Fletcher
 
- Killen som är en av bandmedlemmarna i Mcfly/Mcbusted från Storbritannien. Sitt mest uppmärksammaste klipp är hans bröllopstal till sin fru. Annars när han inte gör kreativa och välplanerade klipp när han ska berätta om någon viktig händelse i sitt liv så gör han vloggar där man får följa med i hans liv som familjefar och bandmedlem. Och hans unge är ju bara för söt. I mean, look at this! --> 
 
 
 TOO CUTE <33
 
Carl Stanley
 
- Denna svenska 18-åriga youtubenykomling är grym på korttrick. Men han snackar mest om saker som han reflekterar över, och det med en inlevelse som är svårt att gå miste om. Han är bra på att snacka och hans egenskrivna låtar som han lägger ut förtjänar ju en Grammis i sig. 
 
 
 
 
STHLM panda
 
- Drivs av de två grabbarna Konrad och Olle som tillsammans kallar sig för Stockholm Panda. De är mest kända på grund av sina sociala experiment där de undersöker hur folk reagerar i olika situationer och sätter folks civilkurage på prov. Tänkvärt. De gör även pranks.  
 
 
 
 
Kram
 

Kommentera här: